Dieren kunnen zich niet verstaanbaar maken. Laat staan dat ze een blog kunnen schrijven. Maar ik weet zeker dat ik namens hen spreek als ik schrijf dat ze blij zijn met het Animal Welfare Event. En met alle mensen die zich op dit evenement gaan presenteren met producten, diensten en methoden. 

Wafwaf? = Hoezo dan?
We willen met dit initiatief  de diervriendelijke verzorging/omgang en de eigenheid van dieren centraal stellen. Onze ondertitel is ‘bewust en met respect omgaan met dieren’. Dus genoeg bewegingsruimte voor honden bijvoorbeeld, door samen met je baasje te wandelen op plekken waar je los mag lopen of samen te gaan sporten/spelen. 

Miauw? = Wat krijg ik dan te eten?
Maak je geen zorgen, poes, eten zal je zeker nog krijgen. Maar met ingrediënten en voedingswaarden die passen bij jouw kat-zijn. 

Meh? = Als ik maar niet alleen ben …
Schaapjes tellen kan alleen als er meerderen zijn, he? Natuurlijk is het belangrijk dat schapen in kuddeverband kunnen leven. Dat geldt natuurlijk voor alle kuddedieren. Dus is het belangrijk dat er genoeg ruimte is om te grazen in een wei waar ook beschutting is. Liefst natuurlijk met genoeg verschillende plantensoorten waar je aan kan knabbelen.


Vragende hond op blogpagina ... vragende uitdrukking, tong uit zijn bek: Hoe is dat voor mij?
Wat betekent dat dan voor mij?